keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Mökkikirja

Muistojen taltioiminen uuden kyynyksellä on hakenut muotoaan jo viime elokuusta saakka. Nyt jäiden lähdettyä ja  koivujen jo vihertäessä on korkea aika tehdä asialle jotakin.

Olemme ehtineet nyt yhden syksyn ja talven tutustua saaressa sijaitsevaan vanhaan huvilaan, jonka onnellisia omistajia meistä tuli elokuussa 2015. Huvilasta löytyi vanha vieraskirja, ja mekin suunnittelimme käyntien ja tapahtumien kirjoittamista mökkikirjaan. Kuitenkin muistoja ja tekemisiä olisi mukava tallentaa myös kuvallisessa muodossa, etenkin remontointia ja maiseman muuttumista. Ajatus tekemisten taltioinnista sopivaan muotoon jäi siis ilmaan roikkumaan, ja dokumentointi on rajoittunut puhelimien kameroilla otettuihin valokuviin, joita niitäkin tuntuu olevan jatkuvasti liian vähän. Mutta nyt, ensimmäisen kesän kynnyksellä ihka oikean saarihuvilan omistajina, on korkea aika tehdä tälle asialle jotakin. Siksi päivänvalon näkee nyt Sisävesisaaristolaiset-blogi. Toivottavasti myös mökkikirja jatkaa elämäänsä hiljaisten vuosien (tai vuosikymmenien) jälkeen, mutta sallittakoon myös hieman modernimpi dokumentointimuoto kuvineen.

Tämä mökkikirja on avoinna kaikille ohikulkijoille. Viime syksyn tapahtumia koskevat tekstit julkaistaan takautuvasti. Tervetuloa lehteilemään sivuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti