maanantai 18. heinäkuuta 2016

Remonttiärsytys

Kaikki jotakin remontoineet tai rakentaneet tietävät mikä on remonttiärsytys. Jos ei tiedä niin sitten ei ole vielä remontoinut tai rakentanut tarpeeksi. Vaikka remontin tekeminen olisi kuinka mukavaa tahansa, remonttiärsytys iskee vääjäämättä jossakin vaiheessa projektia.

Hyvä remonttiärsytys koostuu esimerkiksi viallisesta aggregaatista, puuttuvista työkaluista ja tarvikkeista, jatkuvasta vesisateesta, alati kadoksissa tai muuten vain väärässä paikassa olevasta rullamitasta, viimeisen päälle surkealaatuisista vääntyvistä terassiruuveista, kesälomista joita ei ehdi pitämään vaikka remontti sitä tarvitsisi, huonosti kasvavista kukista, tulvivasta kellarista ja likaisista koirista. Noin niinkuin muutamia mainitakseni. Kaikista ärsyttävintä on, jos remonttikumppani ei jaa tätä hyvin kokoonkeitettyä remonttiärsytystä.


Minulla siis oli remonttiärsytysvaihe, mutta onneksi se meni jo melkolailla ohi. Hyvään remonttiärsytykseen kannattaa suhtuatua sen ansaitsemalla tavalla, eli sille vaan täytyy koittaa jaksaa viitata kintaalla. Mihin tahansa ärsytykseen auttaa shoppailu. Niinpä minäkin kävin perjantaina shoppailemassa. Ihan menin Kuopioon vartavasten kaupoille, ja kävin Motonetissä, Biltemassa ja Clas Ohlsonilla. Näistä joka tytön tavarataloista löytyi tällä kertaa kaikki tarvittava. Remonttitarvikkeiden ja työkalujen lisäksi löysin jotakin ihan itsellenikin; kirvesmiehen harpin, päätyleikkurit ja pienet autopukit.

Kyllä nyt kelpaa jatkaa remonttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti