tiistai 28. kesäkuuta 2016

Juhannus remontin keskellä

Nyt on takana ensimmäinen omalla mökillä vietetty juhannus. Juhannusfiilis oli vielä hieman  – sanoisinko – keskeneräinen. Sään puolesta tavoiteltiin kyllä täydellisyyttä, mutta täysin levällään oleva saunaremontti rikkoi vähän kesäjuhlan idylliä, eikä pressusaunassa edes yritetty tavoitella raikasta kesävastan tuoksua. Menköön tämä juhannus nyt hyvästä harjoittelusta tulevia varten. Ehkä ensi juhannuksena kylvetään jo taas oikeassa saunassa.

Juhannuksen alusviikossa oli (tahatonta?) ironiaa, kun Facebook kyseli, haluanko jakaa muistoni vuoden takaa, eli vuoden 2015 juhannuksen vietosta. Niin ja mitä silloin tehtiin? Saunankuistiremonttia saaressa J  Tältä näytti juhannuksen facebook-päivitys vuosi sitten.

Viime juhannuksen Facebook-päivityksessäni sanottiin, että "Juhannuksen remonttihommat saaressa tehty. Muutama otsalauta ja kaiderimat puuttuu vielä."

Tänä juhannuksena keskityttiin vähemmän remonttiin ja enemmän vain olemiseen remontin keskellä. Toki miesten luovuus pääsi valloilleen myös juhannuksen vietossa, ja aikaiseksi saatiin hermoraunioita naisihmisiä ja riemukkaita nuorisoihmisiä rakentamalla yli kuusi metriä korkea uimahyppyteline remonttitelinetarpeista.



Loppu hyvin kaikki hyvin; kukaan ei pudonnut telineiltä ja uimahypyt olivat onnistuneita.



Tunnelmalliset yöttömän yön fiilistelykuvat jäivät ottamatta. Enkä kokkoakaan kuvannut, vaikka meillä sellainen oli! Keskityin toisaalta kantamaan lisää poltettavaa rakennusjätettä kokkoon, ja toisaalta estämään kokkoa leviämästä tarpeettomasti. Laitetaan tähän loppuun kuitenkin aiheeseen sopivia kuvia menneiltä kesiltä. Osa on otettu juhannuksena, ja osa muuten vain keskikesäisenä yönä tai myöhäisiltana. Näihin tunnelmiin on mukava palata ihan mihin ajankohtaan tahansa.

Kesäyö <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti